PADI Equipment Specialist Bekijk groter

PADI Equipment Specialist

Equipment Specialist

Nieuw product

Zorg dat je geen duik mist als er een probleem is met je duikuitrusting of de o-ring eruit is gesprongen, er een probleem is met de automaat, je natpak is gescheurd of je vinbandje kapot is gegaan, je kunt leren hoe je elementaire aanpassingen doet aan je uitrusting.Meer details

159,00 € incl. btw

Datasheet

Minimale leeftijd10 jaar
VereistenPADI Open Water Diver of een brevet van een andere duikorganisatie.
Duur van de Cursus4 uur
StartdatumDonderdagavond om 18 uur
Prijs InclusiefBrevetteringskosten
LocatieDiving Planet Venlo

Meer informatie

De PADI Uitrustingspecialist-cursus

Zorg dat je geen duik mist als er een probleem is met je duikuitrusting of de o-ring eruit is gesprongen, er een probleem is met de automaat, je natpak is gescheurd of je vinbandje kapot is gegaan, je kunt leren hoe je elementaire aanpassingen doet aan je uitrusting.

Als PADI Uitrustingspecialist ben je voorbereid op elementair onderhoud aan je duikuitrusting, verzorging en aanpassingen waar je dagelijks mee te maken krijgt. Bovendien krijg je interessante achtergrondinformatie over hoe je uitrusting werkt en hoe die gerepareerd wordt. Je krijgt ook informatie die je helpt het meeste te halen uit wat je in je uitrusting hebt geïnvesteerd.

Waarom het zo leuk is

Hoe beter je weet hoe je duikuitrusting werkt,

  • Hoe prettiger je je erin voelt
  • Hoe beter je ermee kunt duiken
  • Hoe beter je ervoor kunt zorgen

Wat je leert

  • Bestudeer de theorie, principes en werking van duikuitrusting 
  • Leer over routinehandelingen, aanbevolen procedures voor verzorging en onderhoud, en opbergen van uitrusting
  • Hoe je omgaat met vaak voorkomende problemen met uitrusting en aanbevolen procedures voor professioneel onderhoud (hierbij kan een demonstratie van reparatieprocedures zijn inbegrepen)
  • Eenvoudige suggesties om je uitrusting comfortabel te maken en een inleiding tot nieuwe uitrusting (eventueel met beschut waterduik zodat nieuwe of onbekende uitrusting uitgeprobeerd kan worden)

 

Je volgende avontuur

De PADI Uitrustingspecialist-cursus is niet een cursus waarin je je uitrusting leert repareren, maar geeft de basis die je nodig hebt als je geïnteresseerd bent in het leren repareren van uitrusting.

 

PADI-duikcursussen