PADI Open Water Diver Bekijk groter

PADI Open Water Diver

PADI Open Water Diver

Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

Meer details

425,00 € incl. btw

Datasheet

Minimale leeftijd10 jaar
VereistenKunnen zwemmen en vooraf aanmelden
Duur van de Cursus5 vrijdagavonden en 2 zaterdagen of zondagen, altijd in overleg.
Locatie theorie en zwembadDiving Planet Venlo en Tropische zwembad Resort Arcen
Locatie buitenwaterduikenRegio Diving Planet Venlo of regio Diving Planet Palmanova in Mallorca.
StartdatumEerste vrijdag van de maand om 19 uur
Prijs InclusiefPADI Boek, duikcomputer manual, DVD, Logboek, gebruik van de duikuitrusting, entree zwembad en brevetteringskosten.
BetalingstermijnenEerste helft met inschrijving en het restbedrag op de dag van de brevettering.

Meer informatie

PADI Open Water Diver

Haal je brevet!  Neem duikles en volg de PADI Open Water Diver-cursus

Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Begin online met je duikbrevet.

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is . . wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructor.

Krijg college credit (studiepunten)

Je kunt eventueel college credit krijgen voor de PADI Open Water Diver-cursus!

Wat je leert

  • Hoe leuk duiken is
  • Overwegingen voor duikuitrusting die bij jou in de omgeving een rol spelen
  • Hoe je de duiken plant en uitvoert
  • Hoe je problemen voorkomt en ermee omgaat

De PADI Open Water Diver-cursus bestaat uit drie hoofdbestanddelen:

  • Theorie, zelfstudie of in de klas) zodat je de basisprincipes van duiken onder de knie krijgt.
  • Beschutwaterduiken waarin je de basisduikvaardigheden aanleert
  • Buitenwaterduiken waarin je je vaardigheden herhaalt en de onderwaterwereld verkent!

Als je het duiken al eens hebt uitgeprobeerd in een Discover Scuba Diving, kun je erkenning krijgen voor de vaardigheden die je toen aanleerde (voor een deel van het volledige PADI Open Water Diver-brevet).

De duikuitrusting die je gebruikt

In de PADI Open Water Diver-cursus leer je basisduikuitrusting te gebruiken, inclusief een duikcomputer, en een aantal standaardaccessoires. De uitrusting die je draagt varieert een beetje, afhankelijk van of je duikt in tropisch, gematigd of koud water.

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

PADI biedt diverse materialen voor zelfstudie voor de Open Water Diver-cursus. Hoewel e-learning het makkelijkste is, kun je ook een pakket kiezen met een boek en een dvd, of een multimedia dvd-rom.

Het lesmateriaal van de PADI Open Water Diver-cursus behandelt wat je moet weten over basisduikvaardigheden, -terminologie en veiligheidsprocedures. Je leest een beschrijving van ieder concept en kijkt naar een demonstratie op video. Dan spring je het zwembad in (of een omgeving die op een zwembad lijkt) om deze vaardigheden met je instructeur te oefenen. 

Opmerking: Schrijf je in voor de online PADI Open Water Diver-cursus en je krijgt meteen per computer toegang tot de manual en de video die naadloos zijn geïntegreerd in een online leerproces.

Deelnamevereisten

Om deel te nemen aan de PADI Open Water Diver-cursus of Junior Open Water Diver-cursus moet je

  • Minstens 10 jaar zijn (voor PADI eLearning geldt een minimumleeftijd van 13 jaar vanwege internationale internetwetgeving)

 Begin nu

Je hoeft niet te wachten om te starten. Via PADI eLearning en de online PADI Open Water Diver-cursus kun je nu meteen beginnen. In de online PADI Open Water Diver-cursus leer je in je eigen tempo via een gebruikersvriendelijk interactief leerproces de achtergrondinformatie die je voor iedere duik nodig hebt.

Downloaden

Aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier invullen en inleveren bij de winkel.

Downloaden (187.61k)